ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

H ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Στελεχώνεται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους Διπλωματούχους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και πλαισιώνεται από εξωτερικούς επιστημονικούς και τεχνικούς συνεργάτες. 

 

Ιστορικό

Από το 2006 που ιδρύθηκε, δραστηριοποιείται κυρίως στην εκπόνηση μελετών και την έκδοση αδειών τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες. Η εμπειρία και η άρτια κατάρτιση των στελεχών και των συνεργατών της ήταν οι κύριοι παράγοντες ανάπτυξης της εταιρείας.

Παρά την κρίση από το 2008 και έπειτα, οι εργασίες της ERGON δεν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα, γεγονός που την "κράτησε" εντός αγοράς. Τα επόμενα χρόνια - έως και σήμερα - η ERGON επεκτάθηκε και στη διαχείριση ιδιωτικών έργων αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, τον χρονικό προγραμματισμό, την επίβλεψη και τον συντονισμό εργασιών ανακαίνισης υφιστάμενων οικοδομών, διαμερισμάτων και επιχειρήσεων, αλλά και κατασκευής νέων κτιριακών έργων.
 

Σκοπός - Όραμα

Η ERGON έως σήμερα έχει ξεχωρίσει στην αγορά για τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα στελέχη της, κάθε υπηρεσία που παρέχει, ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας ή μεγέθους.

Σκοπός της ERGON είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται. Έχοντας ως προτεραιότητα τον προγραμματισμό και την συνέπεια, στοχεύει στην ικανοποίηση των πελατών της, κάτι το οποίο αποτελεί την καλύτερή της διαφήμιση.

 

Σκοπός μας είναι πάντα:

  • Να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας
  • Να εφαρμόζουμε καινοτόμες ιδέες για την κάλυψη πολλαπλών αναγκών των πελατών μας
  • Να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου γνώσεων και ικανοτήτων, προσδίδοντας στις υπηρεσίες μας προστιθέμενη αξία
  • Να οδηγούμε με επιτυχία τα επιχειρηματικά σχέδια των πελατών μας στο δρόμο της ανάπτυξης


Με γνώμονα την υπευθυνότητα, την συνέπεια και τον σεβασμό στις ανάγκες σας, θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 841656  |  E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.