ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

Το «εξοικονομώ – 2» κινδυνεύει;

eksoikonomo-kat-oikonΤο νέο «Εξοικονομώ κατ' οίκον» κινδυνεύει να το προσπεράσουν οι εξελίξεις όπως και τον νέο ΚΕΝΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ακόμη έτοιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα ενώ εκκρεμούν και οι συμβάσεις με τις τράπεζες.

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να εκδοθεί ο οδηγός του προγράμματος, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα «τρέξει» και το πρόγραμμα. O σημαντικότερος λόγος είναι ότι ακόμη δεν έχει αναθεωρηθεί πλήρως ο ΚΕΝΑΚ, με την προθεσμία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να λήγει στις 28 Φεβρουαρίου. Εάν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε το πρόγραμμα κινδυνεύει να μην ανοίξει, χάνοντας ακόμη και ολόκληρο το 2018.

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται εντός του επόμενου εικοσαημέρου. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξει τόσο για το «Εξοικονομώ» όσο και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν ιδιώτες και επιχειρήσεις, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας ή το ERGON blog.

 

ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί ®
Ανδρεοπούλου 15, 1ος όροφος
Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310841656  |  E-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.