ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

hotel-plus-ergon

Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί ® διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και Μηχανικούς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα που αφορούν στα τουριστικά καταλύματα.

Είναι στρατηγική επιλογή να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα-επιπλωμένα δωμάτια και διαμερίσματα (ΕΕΔΔ) της χώρας μας με σκοπό να μπορέσουν τα ελληνικά καταλύματα τόσο να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας όσο και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον αυξημένο ανταγωνισμό της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής της ΝΑ Ευρώπης και Μεσογείου.

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

1. Ανανέωση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (Ε.Σ.Λ.)
Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία, οι ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων όλων των τύπων και των κατηγοριών οφείλουν να μεριμνήσουν για την ανανέωση του Ε.Σ.Λ. βάσει των νέων προδιαγραφών έως την 31/12/2018

 

2. Διαδικασία κατάταξης σε κατηγορία αστέρων ή κλειδιών
Αυτή η διαδικασία γίνεται παράλληλα με την διαδικασία ανανέωσης του Ε.Σ.Λ. με αρμόδιο φορέα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.)

 

3. Ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων
Παρέχουμε υπηρεσίες αισθητικής και ενεργειακής αναβάθμισης των τουριστικών καταλυμάτων με σκοπό την διατήρηση της ικανοποίησης και της άνεσης των τουριστών

 

4. Πιστοποιήσεις ή επαναπιστοποιήσεις (ISO, HACCP, πυρασφάλεια κλπ)
Ανάλογα με τις κύριες και δευτερεύουσες δραστηριότητες μιας τουριστικής επιχείρησης αλλά και τη δυναμικότητά της, υπάρχουν υποχρεωτικές και προαιρετικές πιστοποιήσεις και εγκρίσεις όπως ISO9001, ISO14001, ISO22000, HACCP, Πιστοποιητικό Πυροπροστασίας, Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης κ.ά.

 

Απευθυνθείτε στους ειδικούς συμβούλους της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί ®

 

Πληροφορίες και προσφορές μπορείτε να λάβετε είτε τηλεφωνικάείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

Τηλέφωνο επικοινωνία: 2310 841 656

E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.