ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Official Newsletter

 

 

 

ONLINE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

ΧΡΗΣΙΜΑ

 

 

 

 

Βρείτε μας στα Social Media 

Facebook 

 

Linkedin 

 

Twitter 

 

YouTube

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

Η ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο δίκτυο συνεργατών που υνεχώς μεγαλώνει, με πολλαπλά οφέλη τόσο για τα συνεργαζόμενα μέρη του δικτύου, όσο και των πελατών της. Το δίκτυο συνεργατών της ERGON αποτελείται από επιχειρήσεις και καταξιωμένους επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτει συνεργάτες, έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, άρτια καταρτισμένο εργατοτεχνικό προσωπικό, επιχειρήσεις εμπορίας δομικών υλικών, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, διακοσμητές, νομικούς, συμβολαιογράφους κ.λπ.

Οι συνεργάτες της ERGON, της δίνουν τη δυνατότητα να παρέχει στους πελάτες της, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικού κόστους, αφού ελαχιστοποιούνται τόσο ο χρόνος διαχείρισης και συντονισμού, όσο και η πιθανότητα λάθους σε κάποιο στάδιο σχεδιασμού ή εφαρμογής.

 

Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης της ERGON; Επικοινωνήστε μαζί μας 

 

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 841656 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.