Ανακαινίσεις

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ | ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Image icon
0
έργα ανακαινίσεων
Image icon
0
τ.μ. εσωτερικών χώρων
Image icon
0
τ.μ. όψεων κτιρίων

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟΣ ΣΑΣ

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ

Image module

Έχοντας άριστη γνώση των υλικών, με έμπειρους μηχανικούς και σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς συνεργάτες, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την επίβλεψη ανακαινίσεων εσωτερικών χώρων και κτιρίων για την αισθητική, ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμισή τους με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και το σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.

Image icon
Σχεδιασμός
Έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία πολλά έργα διαφορετικών απαιτήσεων, αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό των χώρων, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την επιθυμία του πελάτη, όσο και τους τεχνικούς και λειτουργικούς περιορισμούς.
Image icon
Χρονικός Προγραμματισμός
Συνδυάζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία και εφαρμογές, εξασφαλίζουμε την έγκαιρη υλοποίηση του έργου, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και την αποφυγή τυχόν πρόσθετου κόστους.
Image icon
Επίβλεψη εργασιών
Έχοντας την κατάλληλη γνώση και μεγάλη εμπειρία, αναλαμβάνουμε την επίβλεψη των εργασιών με σκοπό τη σωστή εφαρμογή των υλικών και την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος, εξαλείφοντας την ανάγκη της συνεχούς ενασχόλησης του πελάτη με το έργου.
Image icon
Συμβουλευτική υποστήριξη
Διαθέτοντας υψηλή επιστημονική κατάρτιση και γνώση των ιδιοτήτων των υλικών, επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά τα οποία καλύπτουν αρμονικά τόσο τις τεχνικές όσο και τις λειτουργικές απαιτήσεις, με σκοπό την υψηλή αισθητική και οικονομία του έργου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Εσείς τι αλλαγές θέλετε να κάνετε;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ

Σε περίπτωση ανακαίνισης εσωτερικών χώρων ή όψεων κτιρίων, απαιτείται η έκδοση κάποιας πολεοδομικής άδειας, ανάλογα του μεγέθους και του είδους των εργασιών που θα εκτελεστούν

Image module

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Δείτε ιδιαίτερες προτάσεις σχεδιασμού και διακόσμησης και προσαρμόστε τες στο δικό σας χώρο

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΕΞΥΠΝΟΙ ΧΩΡΟΙΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

 NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter της ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί και μείνετε ενημερωμένοι για σημαντικές εξελίξεις σε τεχνικά, επενδυτικά και άλλα θέματα

Σχετικά Άρθρα